Dutch  English  

Verzenden & retouren

Nadat de bestelling bij ons is binnengekomen ontvang je een e-mail ter bevestiging (controleer ook uw spam-map op deze bevestiging). Het artikel wordt dan tien dagen voor je gereserveerd. Het is alleen mogelijk om vooruit te betalen. Zodra de betaling is ontvangen op IBANnummer: NL88INGB0664647480 t.a.v. E.Ringelenberg te Ede, onder vermelding van het bestelnummer, wordt je bestelling verzonden per PostNL

De prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. Per bestelling wordt er € 6,75 verzendkosten berekend binnen Nederland. Boven de € 120 verzenden wij verzendkosten vrij binnen Nederand.
Binnen Europa zijn de verzendkosten € 8,99. Voor de verzendkosten buiten Europa kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wanneer de bestelling is ontvangen maar niet aan de verwachtingen voldoet horen wij dat graag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen. Het artikel kan op eigen kosten terug verzonden worden. Zodra het artikel weer bij ons binnen is (uiterlijk 14 dagen na bestelling) zal het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten teruggestort worden.

Blozekriekske zal persoonsgegevens alleen gebruiken voor de bestelling en stelt deze niet ter beschikking aan derden.Content

Custom Left Slide Out

You can add any content here, text, images, etc.your alt text here