Dutch  English  

Ringsling

Neobulle RingslingsJPMBB logo

De Sling of Ringsling is een must have babydrager voor iedere ouder. Echt een drager, die vanaf de geboorte fijn is om te gebruiken, maar die ook nog handig is in de peutertijd. Je kunt hem makkelijk en snel om doen en eenvoudig meenemen, want hij past in elke luiertas.

Er zijn verschillende draagposities mogelijk van baby tot peuter, kangaroehouding op de buik, op je heup en zelfs op je rug. Door de ringen is hij gemakkelijk te verstellen en zo voor meerdere personen geschikt.
Een ringsling is ideaal voor korte draagmomenten. Bijvoorbeeld van huis naar de auto, onderweg in de bus of trein, bij school, in de supermarkt etc. Op al die momenten dat het dragen op de arm net even te zwaar is, is een ringsling dé uitkomst.

Ringsling SimonNeobulle: Ringslings van kruiskeper geweven stof die erg comfortabel dragen. De stof is stevig maar wordt in gebruik zacht en soepel en draagt daardoor heel fijn.
De ringslings van Neobulle zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, voor ieder wat wils.

Lengte van de ringsling is 1.90 m., dat is geschikt voor alle maten.

De Ringslings wordt geleverd met een Franstalige handleiding, door de foto's is het makkelijk te volgen.

100% katoen, geschikt voor kindjes van 2-18 kg., machinewasbaar.

Neobulle Ringslings

 

Je Porte mon Bebe, het fijne draagdoeken merk heeft een nieuwe draagdoek ontworpen met een speciaal door het merk JPMBB ontwikkelde stof. "La Petite Echarpe Sans Noeud" of te wel De PESN draagdoekkleine/korte Draagdoek Zonder Knoop.

Deze ringslings zijn 100% omkeerbaar, one size fits all. Prachtige moderne kleuren en heel lekker licht en luchtig.

Content

Custom Left Slide Out

You can add any content here, text, images, etc.your alt text here